Dit hebben onze klanten ervaren...

Tony Manders
8

Alles verloopt naar wens, wij zijn oudere mensen (+80) en vinden het fijn dat we voor de bezichtigings afspraken gebeld worden, en achteraf dit op de computer nog kunnen controleren.

Dhr. Dekkers
8

Contact is prima verlopen. Wij hadden altijd de zelfde contact persoon, zo kwam het altijd persoonlik over. Dat vonden wij prettig om te ervaren. We hadden in het begin de pech om in een dalende markt te verkopen, met o o k nog eens geen standaard huis. Maar het is allemaal goed gekomen.

Sonja  van Heertum
9

alles is naar wens verlopen.

Moniek Hermans
10

Fantastische service, altijd goed bereikbaar, goede informatie en advies.

Peter Mennen
8

De makelaar had zich goed voorbereid.

Dhr. Richard Jager
9

De verkoop van onze woning duurde bijna een jaar, maar dat was min of meer de verwachting van de makelaar. Buitengewoon positief vond ik dat de makelaar gedurende het verkoopproces nimmer heeft geadviseerd om de prijs van de woning te verlagen om eventueel het verkoopproces te versnellen, immers was hij er volledig van overtuigd dat de vraagprijs een eerlijke marktconforme prijs was. Er is altijd sprake geweest van heldere communicatie en informatie. Omdat de woning al geruime tijd leeg stond en wij op grote afstand wonen, was de makelaar altijd bereid om hulp te bieden bij calamiteiten, zeer plezierig! Marcel, Jan , Monique en Justa, hartelijk dank!

Anoniem
9

Fijne samenwerking met de makelaar: snel handelen & goede begeleiding in alle stappen, van eerste gesprek tot zeer snelle verkoop.

Ton van de Ven
10

Vooralsnog dik tevreden. Nu het huis nog verkopen voor een goede prijs en juiste aanvaardingsdatum!

C. Biemans
10

Super tevreden over de gang van zaken. Goede communicatie en vriendelijk personeel!

Anoniem
9

Wat een fijn makelaarskantoor! Altijd prima advies, met iedereen goed contact en deskundig geholpen.

Martien van Zeeland
10

Het voelde meteen goed

Tiny van Duijnhoven
10

Klantvriendelijk ,goede uitstraling , pakken snel alles op , denken mee , doen ook wat je van ze mag verwachten. Dus in het algemeen een goede indruk laten ze achter.

Anoniem
10

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar, bestaande uit een klein team van deskundige, betrokken medewerkers. Het verkoopproces steeg in alle opzichten ver boven onze verwachting uit. Het was kort, maar krachtig en absoluut een 10 waard!

Mevr. de Bruin
8

Zijn zeer tevreden en zouden deze makelaar zeker aanbevelen. Is erg betrokken bij de verkoop en heeft voldoende marktervaring.

Dhr. van Lokven
10

Vakkundig, betrouwbaar en altijd goed te bereiken. Erg fijn contact met vaste aanspreekpunten. Mede door een hele mooie presentatie van de woning hebben we de woning snel verkocht. Erg fijn!

Dhr. van den Elzen
9

Gewoon goed overleg met elkaar daar begint de basis bij in of verkoop , en er wordt geluisterd naar je wensen.Voor ons goede ervaring , bedankt !

Anoniem
9

Vanaf de start hebben we een prettig contact gehad met de makelaar, die soepel meeging met de steeds veranderende privé omstandigheden. Dit maakte de samenwerking plezierig en dit gaf vertrouwen. De berichtgeving over potentiële kopers en de voortgang was steeds accuraat.

Anoniem
9

Heel goed kontakt behulpzaam vriendelijk. Deskunkdig reele prijs verwachting kortom super makelaar.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep goed, prettig in de omgang en je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden. Ook wordt er gebruik gemaakt van een handige website, waarin alle handelingen en afspraken terug te vinden zijn.

Anja van de Braak
10

Super bij jullie. Raadt het iedereen aan. Dankjewel.

van Dijk
10

intake gesprek was prettig en kwam overeen met wat we in gedachten hadden

Dhr. van den Elzen
10

Het contact met de makelaar is zeer goed verlopen, alles is altijd correct afgehandeld .Ik zou deze makelaar dan ook zeker bij andere aanbevelen .

Anoniem
8

Wij hebben de samenwerking met onze makelaar als erg prettig ervaren. Ze waren altijd te bereiken en dachten erg mee met onze verkoopwensen. We kregen fijne tips voor het wel of niet ingaan op verschillende biedingen. Ook de mogelijkheden voor veel bezichtigen tegelijkertijd achter elkaar, werd mogelijk gemaakt (ivm gewilde status).

Kaya van Hout - van den Heuvel
9

Makelaar geeft een vertrouwd / goed gevoel.

Dhr. Wassenberg
10

Wij hebben er geen moment spijt van gehad dat we in zee zijn gegaan met Van de Ven Makelaar. Wij hebben alle hulp gekregen en zelfs nog meer. Daarvoor onze hartelijke dank. Wij zouden er zo weer met van de Ven Garantiemakelaar in zee gaan.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was zeer goed nadat verkoopprijs was bepaald liep alles perfect huis was in 2dagen verkocht bij andere zaken ook goed geholpen

Anoniem
9

Het contact met de makelaar ging prima, ik zou hem iedereen kunnen adviseren. En mijn huis goed en op tijd verkocht.

Anoniem
10

Contakt met de makelaar Marcel Jan Josien en Monique was erg goed en gezellig. Waren er vragen of onduidelijkheid ze stonden en waren er altijd. Dus voor mij dikke tien.

van Oostenbrugge
9

de klik en het vertrouwelijk overbrengen van alles wat van pas komt

John van Lokven
10

Het huis staat 1 dag online, we zijn dus nog vroeg. De strategie om de presentatie van de woning in 1 dag online, in de tuin etc. te zetten vinden we sterk. Waardebepalingen doen is in onze beleving zinvol voor jullie als makelaar omdat je daardoor de drempel verlaagd om met jullie zaken te doen. Daarnaast kennen we Monique een beetje en dat helpt ook. Kortom erg tevreden tot nu toe!

Bert Wijkhuizen
8

Prettige contacten gehad en goede presentatie.

Dhr. Arts
10

Zeer fijn contact door dat alles op een duidelijke en prettige manier wordt besproken. Daarnaast juiste en goede kennis van zaken.

Anoniem
8

Allemaal heel goed en fijn verlopen . En altijd vriendelijk geholpen . Ik zou de makelaar zeker aanraden .

Peter van der Zanden
8

Tevreden, met het snelle handelen.

Gerty
9

Altijd bereikbaar, iedereen is op de hoogte en altijd een goed advies!

Anoniem
9

Onverwacht snel ons huis verkocht voor een goede prijs. Marcel heeft geluisterd naar wat onze ideeën waren en deze ook perfect bij de onderhandeling gebruikt. Bedankt!!

Anoniem
9

Alles supergoed verlopen, fijne makelaar. Foto's waren heel goed en professioneel en de afwikkeling ook.

Dhr. Bracht
10

Duidelijke strategie, prima contact, heldere uitleg. Een professionele makelaar! Met de ervaring die ik met de verkoop van mijn huis met deze makelaar heb opgedaan kan ik deze warm aanbevelen!

Dhr. van Liempd
9

Prettig contact gehad, op het moment waar het nodig was was hij een grote steun voor ons. Hiervoor onze dank.

Mevr. Brands - van den Elzen
9

Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is verlopen . De algemene informatie was zeer duidelijk en goed overzichtelijk. bedankt.

Johnny Groenen
9

Afspraken worden nagekomen, contact is laagdrempelig. We hebben goed advies gekregen zowel voor de aankoop als de verkoop van ons eigen huis.

Ester van uden
9

Bij de aankoop van ons nieuwe huis zijn we erg prettig geholpen, daarom hebben we er voor gekozen om de verkoop van ons oude huis ook door jullie te laten doen.

Dhr. van Haren
9

In heel korte tijd ons huis verkocht. Wij zijn heel tevreden over de contacten met de makelaar die we in deze korte periode hebben gehad.

Mevr. van Hees
10

Zeer kundige, vriendelijke, communicatieve en service gerichte makelaar. Duidelijke afspraken en snelle reactie op vragen.

Rob Bracht
10

Hele heldere en goede voorlichting, wordt direct op de hoogte gehouden als er nieuwe ontwikkelingen zijn en waardeer ook het fijne contact. Van de Ven makelaardij prijs ik voor de professionele aanpak, een aanrader!

Mevr. van den Elzen
8

Het contact met de makelaar was prima. Zeker aan te bevelen. Contact en begeleiding was ook prima, geen klachten hierover

Dhr. Almer Bassa
10

Het contact met de makelaar was erg prettig, er werd duidelijk gecommuniceerd en alles werd goed en snel geregeld. Het huis was snel verkocht. Wij zouden een volgende keer zeker weer voor Van de Ven kiezen.

Ton Manders
9

Fijne makelaar, prettig in de omgang en snelle afhandeling

Anoniem
9

Uitermate vriendelijke en deskundige contacten. Deskundig advies en begeleiding bij de verkoop. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen als makelaar bij derden..

Anoniem
8

Prettig contact met makelaar en bezichtiger Goede afspraken voor te bezichtigen Vriendelijk medewerkers Goede afwerking

Terug