Dit hebben onze klanten ervaren...

Anoniem
9

punctueel, accuraat en prettige gesprek en sparrings partner. kennis van zaken en altijd tijd. goede begeleiding, ook richting de kandidaatkopers

Anoniem
9

Altijd tijd om vragen te beantwoorden. Werken met een goede fotograaf. Iedereen bij het kantoor is goed op de hoogte van wat er speelt.

Will Evers
10

Het verkopen van je huis is niet alleen een financieel economisch gebeuren, maar zeer zeker ook een sociaal emotionele zaak. Aan beide aspecten is door de heer van den Berg van Van de Ven makelaars op een natuurlijke wijze aandacht besteed. Een compliment waard.

Evert Holtzer
9

Klik is goed en het vertrouwen is groot

Anoniem
9

Goede en vakkundige makelaar zeer open . en goed bereikbaar persoonlijk en vlot . heel erg benaderbaar .

Anoniem
9

Naar mijn idee liepen de contacten prima, afspraken waren duidelijk. ook prettig dat er na enkele maanden een evaluatie was. Afspraak via de mail naar de website was nieuw voor mij maar gaf verder geen problemen. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen even zoeken is. Verder geen op of aanmerkingen. Als ik nu nog op korte termijn een nieuwe woning vind ben ik helemaal tevreden.

Anoniem
8

wij zijn goed tevreden.in 2 weken stond het op funda en is later nog aangevuld met fotos om de tuin beter uit te laten komen toen die wat meer groen was.na elke bezichtiging werden we goed op de hoogte gebracht hoe de bezichtiging was verlopen.toen er kopers waren ging dat ook lekker vlot.kortom wij zijn heel tevreden over van de ven.

Angelique de Vreede - Tusenius
10

Niet duidelijk met welk nummer fotograaf zou bellen. (Neem geen onbekende nummers op ) Communicatie liep in begin niet helemaal naar wens. Uitgesproken, daarna uitstekend.

Toos van Lith - van de Beurcht
8

8

Anoniem
10

Goede kennis van de (lokale) huizenmarkt, waardoor de prijsbepaling juist was en ook snel verkocht was. Goede ondersteuning en bereikbaarheid.

Ad de Vocht
10

Alles is heel correct en snel gegaan

Anoniem
8

Het contact met de makelaar is prettig verlopen. Vanaf het adviesgesprek tot aan de verkoop stonden ze voor ons klaar en waren ze ten alle tijden bereikbaar om wat met ze te kunnen bespreken. Altijd een fijne terugkoppeling na een bezichtiging. Open en een eerlijke communicatie. Bedankt van de Ven!!!

Anoniem
9

Prima kleinschalig makelaarskantoor. Deskundig en eerlijk. Goed op de hoogte van lokale markt. Prima.

Lamers - van den Bosch
10

Ik ben heel blij met de keuze voor van de Ven

Dorothe van Sonsbeek
9

In een woord gewoon een fijne, betrouwbare en eerlijke makelaar. Fijn om zaken mee te doen.

Anoniem
9

Bijzonder goede service en begeleiding. Neemt de tijd voor uitleg en overleg wat wij persoonlijk als zeer prettig hebben ervaren.

Anoniem
10

Hele fijne samenwerking gehad en huis binnen twee weken verkocht! Een echte aanrader, persoonlijk en hele goede service.

Lamers - van den Bosch
8

Contact is heel fijn en ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn erg blij met de keuze die we gemaakt hebben

Dhr. Manders
9

Wij zijn zeer tevreden over garantie makelaar van Ven. De afspraken voor de bezichtigingen werden keurig op de aangegeven tijdstippen afgewerkt plus de briefing achteraf. De makelaar had oog voor de belangen van zowel verkoper als de koper, dat gaf ons extra vertrouwen en hebben dit als prettig ervaren.

Mevr. Sanne Van Der Pol-Hendriks
8

Wij zijn erg tevreden over de service en de deskundigheid van Van der Ven Garantiemakelaars. Wij konden laagdrempelig terecht bij onze makelaar voor advies en werden netjes te woord gestaan. Ze waren goed op de hoogte van de concurrentie in de buurt en in het bezit van voldoende marktkennis om ons goed te kunnen informeren en adviseren.

Dhr. Hans van der Vlist
10

Prima contact, zeer snelle reactie op onze vragen en grote betrokkenheid bij het object wat verkocht moest worden. Uitstekende beschrijving gemaakt en zeer snelle vrijgave op internet. Gewoon een uitstekende makelaar

Dhr. Hilhorst
9

Fijne mensen, alles goed in overleg en hielden ons elke keer op de hoogte van de laatste vorderingen

Dhr. Pepijn van Geijn
8

Wij zijn uiterst goed geholpen door vd Ven Garantiemakelaars. Goed kennis van zaken en het onderlinge contact is altijd prima geweest. Ik raad iedereen deze makelaar aan.

Dhr. van der Ven
8

Zeer goed begeleid En wij zijn heel tevreden hoe het allemaal is gegaan.wij zouden hem aan anderen ook aanraden omdat hij heel meelevend is en heel vertrouwend.

Dhr. Ton Van de Ven
10

Makelaar Marcel van den Bergh is kundig, prettig in de omgang, luistert goed en houdt je goed op de hoogte. Over de verkooptermijn, verkoopprijs en aanvaardingstermijn zijn we dik tevreden.

Anoniem
8

Een makelaar is altijd te duur, maar Marcel en Justa hebben goed werk verricht. We zijn tevreden maar het kost altijd geld.

Dhr. Jans
10

Alles heeft goed gegaan,ik ben super tevreden en ben blij dat mijn huis zo snel verkocht was. Verder niks op aan te merken.

Dhr. Klemann
8

Na het eerste contact en een uitgebreid gesprek over mogelijkheden en risico's hebben we besloten om deze makelaar de verkoop te gunnen. Hij was goed op de hoogte van de zaken die met de verkoop verband houden en heeft ons goed begeleid.

Hans van der Vlist
10

Start is prima. Nog geen op- of aanmerkingen

Wilma
9

De makelaar en collega's hebben ons goed geholpen en waren erg vriendelijk .ze hebben hun uiterste best gedaan met de verkoop.

Tony Manders
8

Alles verloopt naar wens, wij zijn oudere mensen (+80) en vinden het fijn dat we voor de bezichtigings afspraken gebeld worden, en achteraf dit op de computer nog kunnen controleren.

Dhr. Dekkers
8

Contact is prima verlopen. Wij hadden altijd de zelfde contact persoon, zo kwam het altijd persoonlik over. Dat vonden wij prettig om te ervaren. We hadden in het begin de pech om in een dalende markt te verkopen, met o o k nog eens geen standaard huis. Maar het is allemaal goed gekomen.

Sonja  van Heertum
9

alles is naar wens verlopen.

Moniek Hermans
10

Fantastische service, altijd goed bereikbaar, goede informatie en advies.

Peter Mennen
8

De makelaar had zich goed voorbereid.

Dhr. Richard Jager
9

De verkoop van onze woning duurde bijna een jaar, maar dat was min of meer de verwachting van de makelaar. Buitengewoon positief vond ik dat de makelaar gedurende het verkoopproces nimmer heeft geadviseerd om de prijs van de woning te verlagen om eventueel het verkoopproces te versnellen, immers was hij er volledig van overtuigd dat de vraagprijs een eerlijke marktconforme prijs was. Er is altijd sprake geweest van heldere communicatie en informatie. Omdat de woning al geruime tijd leeg stond en wij op grote afstand wonen, was de makelaar altijd bereid om hulp te bieden bij calamiteiten, zeer plezierig! Marcel, Jan , Monique en Justa, hartelijk dank!

Anoniem
9

Fijne samenwerking met de makelaar: snel handelen & goede begeleiding in alle stappen, van eerste gesprek tot zeer snelle verkoop.

Ton van de Ven
10

Vooralsnog dik tevreden. Nu het huis nog verkopen voor een goede prijs en juiste aanvaardingsdatum!

C. Biemans
10

Super tevreden over de gang van zaken. Goede communicatie en vriendelijk personeel!

Anoniem
9

Wat een fijn makelaarskantoor! Altijd prima advies, met iedereen goed contact en deskundig geholpen.

Martien van Zeeland
10

Het voelde meteen goed

Tiny van Duijnhoven
10

Klantvriendelijk ,goede uitstraling , pakken snel alles op , denken mee , doen ook wat je van ze mag verwachten. Dus in het algemeen een goede indruk laten ze achter.

Anoniem
10

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar, bestaande uit een klein team van deskundige, betrokken medewerkers. Het verkoopproces steeg in alle opzichten ver boven onze verwachting uit. Het was kort, maar krachtig en absoluut een 10 waard!

Mevr. de Bruin
8

Zijn zeer tevreden en zouden deze makelaar zeker aanbevelen. Is erg betrokken bij de verkoop en heeft voldoende marktervaring.

Dhr. van Lokven
10

Vakkundig, betrouwbaar en altijd goed te bereiken. Erg fijn contact met vaste aanspreekpunten. Mede door een hele mooie presentatie van de woning hebben we de woning snel verkocht. Erg fijn!

Dhr. van den Elzen
9

Gewoon goed overleg met elkaar daar begint de basis bij in of verkoop , en er wordt geluisterd naar je wensen.Voor ons goede ervaring , bedankt !

Anoniem
9

Vanaf de start hebben we een prettig contact gehad met de makelaar, die soepel meeging met de steeds veranderende privé omstandigheden. Dit maakte de samenwerking plezierig en dit gaf vertrouwen. De berichtgeving over potentiële kopers en de voortgang was steeds accuraat.

Anoniem
9

Heel goed kontakt behulpzaam vriendelijk. Deskunkdig reele prijs verwachting kortom super makelaar.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep goed, prettig in de omgang en je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden. Ook wordt er gebruik gemaakt van een handige website, waarin alle handelingen en afspraken terug te vinden zijn.

Anja van de Braak
10

Super bij jullie. Raadt het iedereen aan. Dankjewel.

Terug
Recent bekeken