Dit hebben onze klanten ervaren...

Ester van uden
9

Bij de aankoop van ons nieuwe huis zijn we erg prettig geholpen, daarom hebben we er voor gekozen om de verkoop van ons oude huis ook door jullie te laten doen.

Dhr. van Haren
9

In heel korte tijd ons huis verkocht. Wij zijn heel tevreden over de contacten met de makelaar die we in deze korte periode hebben gehad.

Mevr. van Hees
10

Zeer kundige, vriendelijke, communicatieve en service gerichte makelaar. Duidelijke afspraken en snelle reactie op vragen.

Rob Bracht
10

Hele heldere en goede voorlichting, wordt direct op de hoogte gehouden als er nieuwe ontwikkelingen zijn en waardeer ook het fijne contact. Van de Ven makelaardij prijs ik voor de professionele aanpak, een aanrader!

Mevr. van den Elzen
8

Het contact met de makelaar was prima. Zeker aan te bevelen. Contact en begeleiding was ook prima, geen klachten hierover

Dhr. Almer Bassa
10

Het contact met de makelaar was erg prettig, er werd duidelijk gecommuniceerd en alles werd goed en snel geregeld. Het huis was snel verkocht. Wij zouden een volgende keer zeker weer voor Van de Ven kiezen.

Ton Manders
9

Fijne makelaar, prettig in de omgang en snelle afhandeling

Anoniem
9

Uitermate vriendelijke en deskundige contacten. Deskundig advies en begeleiding bij de verkoop. Zeer tevreden en zeker aan te bevelen als makelaar bij derden..

Anoniem
8

Prettig contact met makelaar en bezichtiger Goede afspraken voor te bezichtigen Vriendelijk medewerkers Goede afwerking

Jan van den Elzen
9

goede presentatie en een persoonlijke aanpak / en ook een heel team dat elkaar opvangt en ook vragen kan beantwoorden. groetjes Harrie

Mevr. Marieke v/d Wetering
10

Ik vond van de Ven Makelaars Kundig, vriendelijk en hielpen me daar waar ik het vroeg. Altijd beleefd en netjes. Heel erg tevreden!

Dhr. de Bruin
9

Contact met de makelaar verliep uitstekend. Was goed op de hoogte en reageerden erg snel na vragen. Complimenten.

Anoniem
8

Kwalitatieve ondersteuning tijdens gehele verkooptraject van grote waarde geweest, qua vorm en inhoud! Aanrader!

Jan van Liempd
9

De makelaar maakte de indruk om onze woning optimaal te presenteren. Hij kwam betrokken en betrouwbaar over.

Anoniem
10

Na een degelijke oriëntatie hebben we gekozen voor Van de Ven Garantiemakelaars en dat is een goede keus geweest. De medewerkers zijn zeer deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Ze nemen de tijd voor bezichtigingen en nemen naderhand snel contact met je op voor feedback. Ze staan je goed te woord, je kunt met alle vragen terecht, komen afspraken na en zaken worden goed en snel afgehandeld. Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren en, niet geheel onbelangrijk natuurlijk, ons huis was snel verkocht. Wij vinden deze makelaar echt een aanrader !

Dhr. Strijkert
9

met v.d.ven in zee gaan was een openbaring, alles is goed en duidelijk uitgelegd vlotte bezichtigingen van mensen die interrse hadden en in een jaar verkocht.

Annemarie de Bruin - de Groot
9

Het is vanaf de eerste afspraak tot en met nu een aller prettigst contact. Het huisbezoek en ook de telefonische contacten verlopen goed en vriendelijk! Wij zijn uiterst tevreden!

Anoniem
9

Duidelijke informatie, deskundig advies, goede communicatie, prettige samenwerking in een gemoedelijke sfeer

Rike Vogels
7

Fijnen vertrouwd gevoel

Dhr. de Klein
9

Contact was goed, respect voor elkaar, snelle service. Er is een vaste aanspreekpersoon. Niet steeds iemand anders. Uitleg is goed.

Vincent Geerligs
8

Alles verliep

Paul Taris
9

Zeer vriendelijk

Dhr. van den Elzen
9

We kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. Marcel en zijn team hebben ons huis op een prettige manier verkocht, ook de contacten waren steeds heel goed, ze houden je goed op de hoogte en afspraken worden nagekomen. Bedankt voor alles.

Manon van Hees
9

Fijne deskundige makelaar. Eerlijk. We hebben goede verwachtingen.

Singendonk
9

Helder, duidelijk en betrouwbaar

Jan Verkuijlen
8

Juist nakomen van afspraken en goed overleg van de verkoop van het appartement.

Anoniem
8

Goed advies, makkelijke gewone normale mensen. Fijn om mee samen te werken. Ook mensen op kantoor zelf, heel behulpzaam..

Anoniem
8

Het hele team is behulpzaam, denkt en zoekt mee, je kunt altijd binnenlopen en het team is deskundig. Ik zal deze makelaar en zijn team zeker aanbevelen.

Dhr. Veron Snijders
8

Marcel van de Bergh is een goede makelaar met verstand van zaken. Ook het team dat hij om zich heen heeft verzamelt is vriendelijk, kundig en staan voor je klaar als je problemen hebt met B.V. het energielabel van je huis. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. Mocht u nog een makelaar nodig hebben dan raad ik Marcel en zijn team zeker aan. Neem ook eens een kijkje op hun website om alle positieve ervaringen van andere klanten te lezen die gebruik hebben gemaakt van de uitstekende service van Marcel en zijn team.

Anoniem
10

Het contact was prettig en zijn goed geholpen bij de beslissingen die er genomen moesten worden. Goed verzorgde foto's. Ruim van tevoren met afspraken maken.

Dhr. van Sambeek
8

Goede gesprekken, duidelijke afspraken, wanneer je Informatie wilt duidelijke antwoorden, goede service! Echt aan te bevelen

Jacqueline Theunisz-Kalje
9

Prettig contact met de makelaars. Als je een vraag stelt krijg je ook keurig antwoord. Super belangrijk...

Ron Scheepers
10

Het is nog (te) vroeg om te zeggen of alles goed zal verlopen, maar ik heb er wel alle vertrouwen in.

Richard Jager
10

Marcel van den Bergh bezorgde ons meteen een plezierige en deskundige indruk. Zijn enthousiasme was voor ons een belangrijke reden om voor deze makelaar te kiezen. De opvolging verliep telkens volgens afspraak. Persoonlijke aanpak.

Jeroen Gloudemans
8

Daarvoor is het nog te vroeg

Wilfred van den Brand
8

Tot nu toe erg tevreden.

Anoniem
9

Je leert jouw makelaar pas echt kennen als de zaken niet zo gebruikelijk verlopen. En met dat gegeven in mijn achterhoofd kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over makelaardij vd Ven! Hele prettige, duidelijke en directe communicatie. Professioneel advies en het was te merken dat ze echt het beste met ons voor hadden. Absoluut aan te raden!

Anoniem
9

Zeer tevreden, pand was goed op de markt gezet. verkooptermijn volgens verwachting. Goed te spreken over mijn eigen Klantendossier. Werkzaamheden makelaar , hits op fund etc .. alles was goed te volgen van afstand.

Henriette Eken - de Meijer
10

Een heel prettig makelaars kantoor die er voor de mensen is. Er is een open en eerlijke communicatie, waardoor er vertrouwen is.

Dora van Grunsven - Van de Laar
10

prima contact

Maaike van den Heuvel - van der Salm
8

Prettig contact, goede bereikbaarheid, zeer snel online!

Twan van den Heuvel
8

Goed advies, snel handelen na wens van de klant.

Anoniem
8

Mijn ervaring met de makelaar was heel fijn . Het was voor mij een hele nieuwe ervaring. Alle personen van het makelaars kantoor waar ik mee te maken heb gehad waren super vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Ze hebben alles keurig en snel geregeld. Mijn huis was verkocht binnen 6 weken. Ik werd van alles op de hoogte gehouden en alles ging in heel goed overleg. Dus Marcel en Justa bedankt voor deze fijne samenwerking . Met vriendelijke groet. Corrie van Vught

Annelies van den Elzen - Willems
8

Betrouwbaar

Sabine van Asseldonk
8

Alles gaat in een sneltempo, er wordt mee gedacht, uitleg was heel duidelijk en fotograaf/inmeter/makelaar zeer vriendelijk. En de site ziet er mooi uit, precies zoals ik het zelf zou willen. (geen aanpassing nodig)

Veron Snijders
8

fijne mensen die je graag verder helpen als je met vragen zit of als je problemen hebt met het invullen van een formulier. Ook de presentatie die ze voor mij hebben gemaakt zag er goed verzorgd uit. Met mooie foto's en duidelijke achtergrond informatie als mede een keurige plattegrond van het huis.

Anoniem
9

Korte lijnen, dus heel persoonlijk. Altijd bereikbaar! Zelf via whatsapp als ik in de avond nog wat wilde doorgeven. Allemaal fijne mensen bij Van de Ven om mee samen te werken. Zou ze zeker aanbevelen bij vrienden!

Anoniem
8

Heel goed begeleid! Ook vanwege eerdere verkoop die uiteindelijk niet door ging vanwege de financiering. Aardige mensen, zeker een aanrader

Monique Brans - Verstegen
7

We gaan uit van een prettige samenwerking, zoals het nu gaat op dit moment, en een voorspoedige verkoop,wij gaan ervan uit dat we dat allebei nastreven..

Anoniem
8

In het begin van de verkoop liep het niet zo geweldig,maar de statistieken zijn altijd goed bekeken,daarna bij de 3de open huissen dag begon 't te lopen,en was 't binnen 'n goede week bekeken. wij zijn door de makelaar netjes te woord gestaan en ook met afhandelingen. Wij zijn er goed over tevreden,en aanbeveling word aangeraden.

Terug
Recent bekeken