Dit hebben onze klanten ervaren...

Dhr. Hans van der Vlist
10

Prima contact, zeer snelle reactie op onze vragen en grote betrokkenheid bij het object wat verkocht moest worden. Uitstekende beschrijving gemaakt en zeer snelle vrijgave op internet. Gewoon een uitstekende makelaar

Dhr. Hilhorst
9

Fijne mensen, alles goed in overleg en hielden ons elke keer op de hoogte van de laatste vorderingen

Dhr. Pepijn van Geijn
8

Wij zijn uiterst goed geholpen door vd Ven Garantiemakelaars. Goed kennis van zaken en het onderlinge contact is altijd prima geweest. Ik raad iedereen deze makelaar aan.

Dhr. van der Ven
8

Zeer goed begeleid En wij zijn heel tevreden hoe het allemaal is gegaan.wij zouden hem aan anderen ook aanraden omdat hij heel meelevend is en heel vertrouwend.

Dhr. Ton Van de Ven
10

Makelaar Marcel van den Bergh is kundig, prettig in de omgang, luistert goed en houdt je goed op de hoogte. Over de verkooptermijn, verkoopprijs en aanvaardingstermijn zijn we dik tevreden.

Anoniem
8

Een makelaar is altijd te duur, maar Marcel en Justa hebben goed werk verricht. We zijn tevreden maar het kost altijd geld.

Dhr. Jans
10

Alles heeft goed gegaan,ik ben super tevreden en ben blij dat mijn huis zo snel verkocht was. Verder niks op aan te merken.

Dhr. Klemann
8

Na het eerste contact en een uitgebreid gesprek over mogelijkheden en risico's hebben we besloten om deze makelaar de verkoop te gunnen. Hij was goed op de hoogte van de zaken die met de verkoop verband houden en heeft ons goed begeleid.

Hans van der Vlist
10

Start is prima. Nog geen op- of aanmerkingen

Wilma
9

De makelaar en collega's hebben ons goed geholpen en waren erg vriendelijk .ze hebben hun uiterste best gedaan met de verkoop.

Tony Manders
8

Alles verloopt naar wens, wij zijn oudere mensen (+80) en vinden het fijn dat we voor de bezichtigings afspraken gebeld worden, en achteraf dit op de computer nog kunnen controleren.

Dhr. Dekkers
8

Contact is prima verlopen. Wij hadden altijd de zelfde contact persoon, zo kwam het altijd persoonlik over. Dat vonden wij prettig om te ervaren. We hadden in het begin de pech om in een dalende markt te verkopen, met o o k nog eens geen standaard huis. Maar het is allemaal goed gekomen.

Sonja  van Heertum
9

alles is naar wens verlopen.

Moniek Hermans
10

Fantastische service, altijd goed bereikbaar, goede informatie en advies.

Peter Mennen
8

De makelaar had zich goed voorbereid.

Dhr. Richard Jager
9

De verkoop van onze woning duurde bijna een jaar, maar dat was min of meer de verwachting van de makelaar. Buitengewoon positief vond ik dat de makelaar gedurende het verkoopproces nimmer heeft geadviseerd om de prijs van de woning te verlagen om eventueel het verkoopproces te versnellen, immers was hij er volledig van overtuigd dat de vraagprijs een eerlijke marktconforme prijs was. Er is altijd sprake geweest van heldere communicatie en informatie. Omdat de woning al geruime tijd leeg stond en wij op grote afstand wonen, was de makelaar altijd bereid om hulp te bieden bij calamiteiten, zeer plezierig! Marcel, Jan , Monique en Justa, hartelijk dank!

Anoniem
9

Fijne samenwerking met de makelaar: snel handelen & goede begeleiding in alle stappen, van eerste gesprek tot zeer snelle verkoop.

Ton van de Ven
10

Vooralsnog dik tevreden. Nu het huis nog verkopen voor een goede prijs en juiste aanvaardingsdatum!

C. Biemans
10

Super tevreden over de gang van zaken. Goede communicatie en vriendelijk personeel!

Anoniem
9

Wat een fijn makelaarskantoor! Altijd prima advies, met iedereen goed contact en deskundig geholpen.

Martien van Zeeland
10

Het voelde meteen goed

Tiny van Duijnhoven
10

Klantvriendelijk ,goede uitstraling , pakken snel alles op , denken mee , doen ook wat je van ze mag verwachten. Dus in het algemeen een goede indruk laten ze achter.

Anoniem
10

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar, bestaande uit een klein team van deskundige, betrokken medewerkers. Het verkoopproces steeg in alle opzichten ver boven onze verwachting uit. Het was kort, maar krachtig en absoluut een 10 waard!

Mevr. de Bruin
8

Zijn zeer tevreden en zouden deze makelaar zeker aanbevelen. Is erg betrokken bij de verkoop en heeft voldoende marktervaring.

Dhr. van Lokven
10

Vakkundig, betrouwbaar en altijd goed te bereiken. Erg fijn contact met vaste aanspreekpunten. Mede door een hele mooie presentatie van de woning hebben we de woning snel verkocht. Erg fijn!

Dhr. van den Elzen
9

Gewoon goed overleg met elkaar daar begint de basis bij in of verkoop , en er wordt geluisterd naar je wensen.Voor ons goede ervaring , bedankt !

Anoniem
9

Vanaf de start hebben we een prettig contact gehad met de makelaar, die soepel meeging met de steeds veranderende privé omstandigheden. Dit maakte de samenwerking plezierig en dit gaf vertrouwen. De berichtgeving over potentiële kopers en de voortgang was steeds accuraat.

Anoniem
9

Heel goed kontakt behulpzaam vriendelijk. Deskunkdig reele prijs verwachting kortom super makelaar.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar verliep goed, prettig in de omgang en je wordt tussentijds goed op de hoogte gehouden. Ook wordt er gebruik gemaakt van een handige website, waarin alle handelingen en afspraken terug te vinden zijn.

Anja van de Braak
10

Super bij jullie. Raadt het iedereen aan. Dankjewel.

van Dijk
10

intake gesprek was prettig en kwam overeen met wat we in gedachten hadden

Dhr. van den Elzen
10

Het contact met de makelaar is zeer goed verlopen, alles is altijd correct afgehandeld .Ik zou deze makelaar dan ook zeker bij andere aanbevelen .

Anoniem
8

Wij hebben de samenwerking met onze makelaar als erg prettig ervaren. Ze waren altijd te bereiken en dachten erg mee met onze verkoopwensen. We kregen fijne tips voor het wel of niet ingaan op verschillende biedingen. Ook de mogelijkheden voor veel bezichtigen tegelijkertijd achter elkaar, werd mogelijk gemaakt (ivm gewilde status).

Kaya van Hout - van den Heuvel
9

Makelaar geeft een vertrouwd / goed gevoel.

Dhr. Wassenberg
10

Wij hebben er geen moment spijt van gehad dat we in zee zijn gegaan met Van de Ven Makelaar. Wij hebben alle hulp gekregen en zelfs nog meer. Daarvoor onze hartelijke dank. Wij zouden er zo weer met van de Ven Garantiemakelaar in zee gaan.

Anoniem
9

Het contact met de makelaar was zeer goed nadat verkoopprijs was bepaald liep alles perfect huis was in 2dagen verkocht bij andere zaken ook goed geholpen

Anoniem
9

Het contact met de makelaar ging prima, ik zou hem iedereen kunnen adviseren. En mijn huis goed en op tijd verkocht.

Anoniem
10

Contakt met de makelaar Marcel Jan Josien en Monique was erg goed en gezellig. Waren er vragen of onduidelijkheid ze stonden en waren er altijd. Dus voor mij dikke tien.

van Oostenbrugge
9

de klik en het vertrouwelijk overbrengen van alles wat van pas komt

John van Lokven
10

Het huis staat 1 dag online, we zijn dus nog vroeg. De strategie om de presentatie van de woning in 1 dag online, in de tuin etc. te zetten vinden we sterk. Waardebepalingen doen is in onze beleving zinvol voor jullie als makelaar omdat je daardoor de drempel verlaagd om met jullie zaken te doen. Daarnaast kennen we Monique een beetje en dat helpt ook. Kortom erg tevreden tot nu toe!

Bert Wijkhuizen
8

Prettige contacten gehad en goede presentatie.

Dhr. Arts
10

Zeer fijn contact door dat alles op een duidelijke en prettige manier wordt besproken. Daarnaast juiste en goede kennis van zaken.

Anoniem
8

Allemaal heel goed en fijn verlopen . En altijd vriendelijk geholpen . Ik zou de makelaar zeker aanraden .

Peter van der Zanden
8

Tevreden, met het snelle handelen.

Gerty
9

Altijd bereikbaar, iedereen is op de hoogte en altijd een goed advies!

Anoniem
9

Onverwacht snel ons huis verkocht voor een goede prijs. Marcel heeft geluisterd naar wat onze ideeën waren en deze ook perfect bij de onderhandeling gebruikt. Bedankt!!

Anoniem
9

Alles supergoed verlopen, fijne makelaar. Foto's waren heel goed en professioneel en de afwikkeling ook.

Dhr. Bracht
10

Duidelijke strategie, prima contact, heldere uitleg. Een professionele makelaar! Met de ervaring die ik met de verkoop van mijn huis met deze makelaar heb opgedaan kan ik deze warm aanbevelen!

Dhr. van Liempd
9

Prettig contact gehad, op het moment waar het nodig was was hij een grote steun voor ons. Hiervoor onze dank.

Mevr. Brands - van den Elzen
9

Wij zijn zeer tevreden over hoe het allemaal is verlopen . De algemene informatie was zeer duidelijk en goed overzichtelijk. bedankt.

Terug
Recent bekeken