Dit hebben onze klanten ervaren...

Paul Taris
9

Zeer vriendelijk

Dhr. van den Elzen
9

We kunnen deze makelaar van harte aanbevelen. Marcel en zijn team hebben ons huis op een prettige manier verkocht, ook de contacten waren steeds heel goed, ze houden je goed op de hoogte en afspraken worden nagekomen. Bedankt voor alles.

Manon van Hees
9

Fijne deskundige makelaar. Eerlijk. We hebben goede verwachtingen.

Singendonk
9

Helder, duidelijk en betrouwbaar

Jan Verkuijlen
8

Juist nakomen van afspraken en goed overleg van de verkoop van het appartement.

Anoniem
8

Goed advies, makkelijke gewone normale mensen. Fijn om mee samen te werken. Ook mensen op kantoor zelf, heel behulpzaam..

Anoniem
8

Het hele team is behulpzaam, denkt en zoekt mee, je kunt altijd binnenlopen en het team is deskundig. Ik zal deze makelaar en zijn team zeker aanbevelen.

Dhr. Veron Snijders
8

Marcel van de Bergh is een goede makelaar met verstand van zaken. Ook het team dat hij om zich heen heeft verzamelt is vriendelijk, kundig en staan voor je klaar als je problemen hebt met B.V. het energielabel van je huis. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. Mocht u nog een makelaar nodig hebben dan raad ik Marcel en zijn team zeker aan. Neem ook eens een kijkje op hun website om alle positieve ervaringen van andere klanten te lezen die gebruik hebben gemaakt van de uitstekende service van Marcel en zijn team.

Anoniem
10

Het contact was prettig en zijn goed geholpen bij de beslissingen die er genomen moesten worden. Goed verzorgde foto's. Ruim van tevoren met afspraken maken.

Dhr. van Sambeek
8

Goede gesprekken, duidelijke afspraken, wanneer je Informatie wilt duidelijke antwoorden, goede service! Echt aan te bevelen

Jacqueline Theunisz-Kalje
9

Prettig contact met de makelaars. Als je een vraag stelt krijg je ook keurig antwoord. Super belangrijk...

Ron Scheepers
10

Het is nog (te) vroeg om te zeggen of alles goed zal verlopen, maar ik heb er wel alle vertrouwen in.

Richard Jager
10

Marcel van den Bergh bezorgde ons meteen een plezierige en deskundige indruk. Zijn enthousiasme was voor ons een belangrijke reden om voor deze makelaar te kiezen. De opvolging verliep telkens volgens afspraak. Persoonlijke aanpak.

Jeroen Gloudemans
8

Daarvoor is het nog te vroeg

Wilfred van den Brand
8

Tot nu toe erg tevreden.

Anoniem
9

Je leert jouw makelaar pas echt kennen als de zaken niet zo gebruikelijk verlopen. En met dat gegeven in mijn achterhoofd kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over makelaardij vd Ven! Hele prettige, duidelijke en directe communicatie. Professioneel advies en het was te merken dat ze echt het beste met ons voor hadden. Absoluut aan te raden!

Anoniem
9

Zeer tevreden, pand was goed op de markt gezet. verkooptermijn volgens verwachting. Goed te spreken over mijn eigen Klantendossier. Werkzaamheden makelaar , hits op fund etc .. alles was goed te volgen van afstand.

Henriette Eken - de Meijer
10

Een heel prettig makelaars kantoor die er voor de mensen is. Er is een open en eerlijke communicatie, waardoor er vertrouwen is.

Dora van Grunsven - Van de Laar
10

prima contact

Maaike van den Heuvel - van der Salm
8

Prettig contact, goede bereikbaarheid, zeer snel online!

Twan van den Heuvel
8

Goed advies, snel handelen na wens van de klant.

Anoniem
8

Mijn ervaring met de makelaar was heel fijn . Het was voor mij een hele nieuwe ervaring. Alle personen van het makelaars kantoor waar ik mee te maken heb gehad waren super vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. Ze hebben alles keurig en snel geregeld. Mijn huis was verkocht binnen 6 weken. Ik werd van alles op de hoogte gehouden en alles ging in heel goed overleg. Dus Marcel en Justa bedankt voor deze fijne samenwerking . Met vriendelijke groet. Corrie van Vught

Annelies van den Elzen - Willems
8

Betrouwbaar

Sabine van Asseldonk
8

Alles gaat in een sneltempo, er wordt mee gedacht, uitleg was heel duidelijk en fotograaf/inmeter/makelaar zeer vriendelijk. En de site ziet er mooi uit, precies zoals ik het zelf zou willen. (geen aanpassing nodig)

Veron Snijders
8

fijne mensen die je graag verder helpen als je met vragen zit of als je problemen hebt met het invullen van een formulier. Ook de presentatie die ze voor mij hebben gemaakt zag er goed verzorgd uit. Met mooie foto's en duidelijke achtergrond informatie als mede een keurige plattegrond van het huis.

Anoniem
9

Korte lijnen, dus heel persoonlijk. Altijd bereikbaar! Zelf via whatsapp als ik in de avond nog wat wilde doorgeven. Allemaal fijne mensen bij Van de Ven om mee samen te werken. Zou ze zeker aanbevelen bij vrienden!

Anoniem
8

Heel goed begeleid! Ook vanwege eerdere verkoop die uiteindelijk niet door ging vanwege de financiering. Aardige mensen, zeker een aanrader

Monique Brans - Verstegen
7

We gaan uit van een prettige samenwerking, zoals het nu gaat op dit moment, en een voorspoedige verkoop,wij gaan ervan uit dat we dat allebei nastreven..

Anoniem
8

In het begin van de verkoop liep het niet zo geweldig,maar de statistieken zijn altijd goed bekeken,daarna bij de 3de open huissen dag begon 't te lopen,en was 't binnen 'n goede week bekeken. wij zijn door de makelaar netjes te woord gestaan en ook met afhandelingen. Wij zijn er goed over tevreden,en aanbeveling word aangeraden.

Anoniem
9

Van de Ven Garantiemakelaars is een betrouwbaar en fijn bedrijf om mee te werken. Ze beschikken over kwalitatieve goed opgeleide mensen, die altijd voor je klaar staan en een goed advies geven. Korte lijnen en goed contact.

Heidi Opdam
8

wij vinden het fijn om met jullie zaken te doen. Jullie nemen de zaken serieus en luisteren naar de client.

Anoniem
8

Snel contact, door mail en telefonisch te bereiken. We werden meteen op de hoogte gebracht. Complimenten voor Monique en natuurlijk haar team! Fijn behandeld en erg vriendelijk.

Anoniem
10

Het contact was heel informeel en professioneel. De makelaar en zijn kantoor waren makkelijk bereikbaar en heel service gericht. Marcel van den Bergh heeft de situatie heel goed ingeschat en het huis was na anderhalve week verkocht voor de prijs die hij genoemd had.

Anoniem
8

Ik ervaar de begeleiding door alle personeel als zeer positief en prettig. Marcel en medewerkers, bedankt voor het fijne contact.

Pieter van Vugt
9

Het gesprek ging heel makkelijk en alle vragen werden meteen beantwoord

Wim Dekkers
8

Kundig en vertrouwelijk

Anoniem
10

Contact met de makelaar is prima, Zijn goed op de hoogte van wat er allemaal te koop staat, Nemen voldoende tijd voor je,staat altijd klaar als je vragen hebt. Fijne samenwerking en je wordt heel goed op de hoogte gehouden. Een fijne makelaar,wie je ook helpt,ze zijn allemaal op de hoogte.

Corrie van Vught
9

Vanaf het eerste moment dat de makelaar ( Marcel van de Bergh) bij mij binnen is gekomen klikte het meteen. Hij stelde mij meteen op mijn gemak. Het is voor mij een hele emotionele stap geweest om mijn huis te koop te zetten. Had heel veel twijfels . Daar ging de makelaar heel goed mee om. Verder hoop ik op een goede samenwerking ,maar daar twijfel ik niet aan.

Ad van de Liefvoort
10

Deze makelaar hebben wij ook gekozen om de snelle en goede afhandeling en snelle verkoop cijfers dus onze beoordeling is zeer positief en het vertrouwen ook.

Anoniem
9

We zijn prima begeleid door Marcel en z'n team. Niet alleen bij het verkopen van ons huis. Maar ook bij de aankoop van ons nieuwe huis.

Tonny Van Sambeek
8

komt betrouwbaar over

Wendy Cornelissen - Zwiers
10

Ze nam de tijd en had zich goed voorbereid. Het gesprek was erg prettig.

Bart Cornelissen
8

Was zelf niet aanwezig. Maar wat mijn vrouw vertelde was de voorbereiding zeer goed. Wat er in buurt te koop staat en wat er afgelopen tijd verkocht is. Verder nam ze ruim de tijd voor ons.

Marije van den Berg - Wijers
9

Verkoopproces net gestart, maar tot nu toe zeer tevreden over de samenwerking.

Natasja van de Pavert
8

We zijn nog maar net begonnen, nog weinig te melden. Wel snelle acties, fijn

Jan Verbruggen
8

hij had alle tijd voor ons ,en drong niets aan , kwam heel vertrouwd ,een heel leuk gesprek gehad .

Anoniem
9

Van de ven makelaars hebben ons goed begeleid tijdens de verkoop van ons huis en het kopen van een nieuw huis. Ze zijn erg vakkundig. Zou ze aan iedereen aanraden.

Anoniem
8

Contact met de makelaar is goed. Men laat genoeg ruimte om mee te denken en geeft tips en tools. Wat je ermee doet is aan jezelf.

Anouk Böhmer
9

Ik kreeg gelijk een goed gevoel bij de intake, de makelaar was professioneel en wekte gelijk vertrouwen. De snelheid en correctheid waarmee het proces erna verloopt, is super!

Anoniem
9

Van de Ven makelaardij is thuis in Uden kent de markt en kan goed de mogelijkheden inschatten m.b.t. huur verhuur, koop en verkoop. Na opdracht verlening tot verkoop is dit binnen 1 maand afgerond.

Terug