Dit hebben onze klanten ervaren...

Tonny Verhoeven
9

Vakkundige benadering, snel en correct handelen en duidelijke communicatie.

Dhr. van Duijnhoven
10

Het contact met Marcel van den Bergh was goed, heeft ons goed met alles geholpen en geïnformeerd. Super snelle verkoop Top Bedankt!!

Mevr. van den Oever
8

Prima. Werd netjes overal van op de hoogte gesteld. Bijzonderheden werden door gebeld en het portaal was goed bij gewerkt

Anoniem
10

We zijn heel goed geholpen door de makelaar, communicatie is goed verlopen, de makelaar had goed waar wanneer behoefte aan was.

Wendy van den Hanenberg
9

Hele fijne makelaar.

Wim Verhulst
9

Zoals aangegeven. Het is vakkundig en straalt vertrouwen uit

Arnold Zegers
8

Tot heden tot alle tevredenheid.

Danny Klaassen
10

Tot op heden geen reden voor kritiek en we hebben er alle vertrouwen in dat team Van de Ven de verkoop van ons huis tot een goed einde gaat brengen.

van Boxtel
8

Ik vind dat we goed geholpen worden en deskundig advies krijgen

VAN LIESHOUT
7

Ik ben altijd al tevreden geweest met Van de Ven makelaars ,met het verkopen , kopen en huren van mijn woningen. Marij van Lieshout.

Dhr. van de Brug
8

Bij aanvang van de sessie was het contact goed. Ook is dat tijdens de gehele verkoopsessie goed geweest en correct. Doorlooptijd van verkoop is vlot geweest mede door vakkundige handelen van makelaar v.d.Ven te Uden.

Toine van Toor
10

Prettig contact. Snelle respons. Duidelijke communicatie. Realistisch.

Mevr. Paragh
8

de contacten verliepen heel goed. werd keurig op de hoogte gehouden van stand van zaken. zeker op het gebied van deskundigheid en service. wat betreft terugkoppeing was ook heel fijn

Dhr. Anthony van Hek
9

Ik heb destijds mijn woning bij vd Ven gekocht, en was ook toen zeer tevreden over de gehele gang van zaken. Daarom heb ik ook nu vd Ven benaderd om voor mij de verkoop te organiseren. Ben wederom zeer tevreden over vd Ven, met name het contact met de verschillende medewerkers verliep heel prettig. Kortom een kundige makelaar met een fijne persoonlijke benadering.

Anoniem
9

Goed contact gehad met Monique Schippers. Met duidelijke en heldere uitleg, goede begeleiding en vooral goede adviezen.

Nolda van Zeeland
7

Ik had toch iets meer communicatie verwacht bv wanneer huis op Funda komt, wanneer bord in de tuin.

Tina van den Elzen - van Hal
10

Ik ben tot nu toe tevreden met de gang van zaken.

Anoniem
8

Prima makelaar, deskundig, zowel bij de verkoop als de aankoop van mijn huis. Snelle en duidelijke communicatie als er belangstellenden zijn geweest. Ik zou Van de Ven zeker aanbevelen, zowel als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar. Eigenlijk maar 1 minpuntje. Ik vind dat het te koop/verkocht bord te lang blijft staan. Ik begrijp dat het gratis reclame voor de makelaar is maar als de ontbindende voorwaarden van het verkoopcontract ten einde zijn zou ik verwachten dat het bord kort daarna weggehaald wordt. Verder zonder meer niet alleen een garantiemakelaar maar ook een kwaliteits makelaar !

Dhr. van Bree
9

Zeer fijne makelaar. Komt afspraken na. Goede begleiding ben erg te spreken over makelaar van de Ven.

Nanny Tesser
10

Voor oudere mensen is het wellicht fijn om uitleg te geven over move of invullen formulieren ipv digitaal te doen

Shanti Paragh
10

8

Anoniem
9

Makelaar heeft kennis van de omgeving en kan dit goed overbrengen naar de potentiële kopers. Prettige makelaar, prettige houding, eerlijk en nuchter. Afspraak is afspraak.

Johan van den Wijngaard
8

8 plus is voorlopig nu nog snel, verkopen natuurlijk. Dan wordt het een 10

Anoniem
10

Vriendelijke service, duidelijke uitleg van zaken. Geen dwang, open eerlijke communicatie, alles naar wensen van ons aangepast.

Anoniem
9

Prettige samenwerking. Snelle reactie op vragen. Behulpzaam deskundig advies. Na elke bezichtiging even telefonisch contact over de bevindingen van de mogelijke kopers. Ze geven veel tips om de verkoop van de woning te bevorderen.

Ria Poels - Hendriks
10

Goed en prettig contact. Vragen worden goed en duidelijk beantwoord.

Anoniem
9

Houdt zich aan afspraken, houdt je via telefoon op de hoogte Overlegt goed Fijn om met samen te werken Goed tevreden

Dhr. van Sonsbeek
10

Vanaf het begin een goed, fijn ,duidelijk, vriendelijk contact met van de Ven Makelaardij. In alles fijn geholpen, staan voor alle vragen open, ook direct antwoord op de vragen. Alles is in handen van hen, met een gerust hart kun je het aan hen overlaten. Wij zijn erg blij met de snelle verkoop. In een woord Super.

Evert Holtzer
9

We hebben zonder al te veel zorgen en problemen ons huis kunnen verkopen. Alles was goed geregeld, contact was goed en er werd snel geanticipeerd. Laagdrempelig en alles werd duidelijk uitgelegd, als er vragen waren werden die ook snel beantwoord. Kortom een heel fijne ervaring

Willy
10

Alles goed verlopen met deskundige begeleiding altijd tijd om vragen waar je als verkoper mee zit te beantwoorden

Willemijn Laurant - Klaver
10

Rustige makelaar die zonder aandringen verstand van zaken heeft, geen onvertogen woord over de verkopers zegt en meedenkt waar nodig is! Dat was onze 1e indruk van Marcel bij onze 1e bezichtiging. Ook later hebben Justa en Jan ons op dezelfde wijze geholpen bij het te koop zetten van ons eigen huis.

Anoniem
9

Zowel bij de verkoop als de aankoop van een woning heeft van de Ven Makelaars ons met raad en daad bij gestaan. Jan, Marcel, Justa zijn erg vriendelijk, betrouwbaar, volhardend en deskundig. De communicatie verloopt erg prettig, zijn altijd bereikbaar en je voelt je bij hen echt klant! Op kantoor word je steevast vriendelijk ontvangen en ook de bezichtigingen verliepen probleemloos. Er is flink onderhandeld en zij wisten dit in prima banen te leiden. We zijn erg tevreden en geven hen hierbij een dikke pluim.

Anoniem
9

Ze hebben ons heel goed geholpen, en bijgestaan. Hebben zeer goed kennis van zaken. Jammer dat de toelichting gebonden is aan minimaal 100 letters, want goed is goed en hoeft verder geen uitleg.

Dhr. Bloemers
9

Kennis van zaken en bereikbaarheid waren voor ons het belangrijkste bij de verkoop van onze woning. Precies dat heeft Van de Ven Garantiemakelaars in hoge mate geboden. Goede bereikbaarheid en prima contact met alle medewerkers. Tijdens de hele verkoopperiode waren zij volledig geïnformeerd en konden zij al onze vragen beantwoorden. Vlotte communicatie en begrijpbare informatie over, voor ons, niet alledaagse materie. Prima uitleg over juridische en financiële consequenties die van belang zijn bij de verkoop van een woning en het verzorgen van de nodige documenten. Ook de begeleiding en het onderhandelen verliepen deskundig en zakelijk en werd door ons als prettig ervaren evenals de verzorgde kennismaking met de koper van ons huis.

Mevr. van den Akker
10

Super fijn contact met de makelaar. Voor vragen staan ze altijd voor je klaar. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Zeker een aanrader.

Anoniem
9

Betrouwbaar afspraken altijd in goed overleg met verkopers duidelijke uileg over de lopende procedures en prettige mensen om zaken mee te doen. Ben zeer positief.

Theo Bloemers
9

Kennis van zaken en bereikbaarheid waren voor ons het belangrijkste bij de verkoop van onze woning. Precies dat heeft Van de Ven Garantiemakelaars in hoge mate geboden. Goede bereikbaarheid en prima contact met alle medewerkers. Tijdens de hele verkoopperiode waren zij volledig geïnformeerd en konden zij al onze vragen beantwoorden. Vlotte communicatie en begrijpbare informatie over, voor ons, niet alledaagse materie. Prima uitleg over juridische en financiële consequenties die van belang zijn bij de verkoop van een woning en het verzorgen van de nodige documenten. Ook de begeleiding en het onderhandelen verliepen deskundig en zakelijk en werd door ons als prettig ervaren evenals de verzorgde kennismaking met de koper van ons huis.

Hans van de Brug
9

Contact en presentatie van woning is goed . Een tussentijdse update ( van enkele dagen ) zou welkom zijn .

LFHM Stortelder
10

Omdat we de makelaar al geruime tijd kennen geeft ons dat veel vertrouwen. We hebben ook al een andere woningtransitie met hem doorgemaakt en zijn tevreden over het resultaat.

Anoniem
8

We hebben met Marcel heel fijn samengewerkt. Hij is erg attent. Na elke bezichtiging belde hij meteen hoe die was verlopen. Mailtjes werden dezelfde dag nog beantwoord, soms nog 's avonds laat. Ook op telefoontjes werd zo snel mogelijk gereageerd. Alles verliep ongedwongen en toch zakelijk. Wij danken Marcel en zijn team voor de prettige samenwerking.

Anoniem
8

Het contact is heel plezierig verlopen. Gewone mensen die fijn in de omgang zijn en goed op de hoogte van alles. Wij hebben dus alles als heel fijn ervaren en bevelen ze zeker aan .

Willy Riepe
10

Klantvriendelijk kennis van zaken prachtige foto's en presentatie erg vertrouwelijk met verkoper van woning

Anoniem
9

punctueel, accuraat en prettige gesprek en sparrings partner. kennis van zaken en altijd tijd. goede begeleiding, ook richting de kandidaatkopers

Anoniem
9

Altijd tijd om vragen te beantwoorden. Werken met een goede fotograaf. Iedereen bij het kantoor is goed op de hoogte van wat er speelt.

Will Evers
10

Het verkopen van je huis is niet alleen een financieel economisch gebeuren, maar zeer zeker ook een sociaal emotionele zaak. Aan beide aspecten is door de heer van den Berg van Van de Ven makelaars op een natuurlijke wijze aandacht besteed. Een compliment waard.

Evert Holtzer
9

Klik is goed en het vertrouwen is groot

Anoniem
9

Goede en vakkundige makelaar zeer open . en goed bereikbaar persoonlijk en vlot . heel erg benaderbaar .

Anoniem
9

Naar mijn idee liepen de contacten prima, afspraken waren duidelijk. ook prettig dat er na enkele maanden een evaluatie was. Afspraak via de mail naar de website was nieuw voor mij maar gaf verder geen problemen. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen even zoeken is. Verder geen op of aanmerkingen. Als ik nu nog op korte termijn een nieuwe woning vind ben ik helemaal tevreden.

Anoniem
8

wij zijn goed tevreden.in 2 weken stond het op funda en is later nog aangevuld met fotos om de tuin beter uit te laten komen toen die wat meer groen was.na elke bezichtiging werden we goed op de hoogte gebracht hoe de bezichtiging was verlopen.toen er kopers waren ging dat ook lekker vlot.kortom wij zijn heel tevreden over van de ven.

Angelique de Vreede - Tusenius
10

Niet duidelijk met welk nummer fotograaf zou bellen. (Neem geen onbekende nummers op ) Communicatie liep in begin niet helemaal naar wens. Uitgesproken, daarna uitstekend.

Terug
Recent bekeken