Huis verkopen in Uden en Veghel

Wil je je huis verkopen in Uden of omgeving ? Dan is het prettig om bij alle stappen geholpen te worden. Van de Ven Garantiemakelaars helpt je bij alle stappen van het verkoopproces. Dat betekent ondersteuning bij vooronderzoek, verkoop en presentatie, onderhandeling en afronding. Zo kan je je huis verkopen in Uden of omgeving voor de juiste prijs en zonder stress. Neem contact met ons op en zie wat we voor je kunnen betekenen!

 

Vaststellen van de vraagprijs

Als je je huis gaat verkopen in Uden of omgeving is het ten eerste belangrijk om de juiste vraagprijs vast te stellen. Daarbij spelen meerdere factoren een rol. Ten eerste moet de staat bepaald worden. Dat doen wij met een professionele taxatie en, indien nodig, onderzoek naar de bodem of de verdeling van de grond bij het kadaster. Verder zijn wij als lokale makelaar op de hoogte van de prijs waarvoor anderen hun huis verkopen in Veghel of Uden. Op basis daarvan kan een redelijke prijs worden vastgesteld.

Presentatie: cruciaal als je je huis wil verkopen in Uden of omgeving

Natuurlijk kunnen we als je je huis gaat verkopen in Uden of omgeving ook helpen om een zo goed mogelijke prijs te krijgen. Daarvoor heb je ten eerste een goede advertentie met professionele foto’s nodig. Wij zorgen daarvoor met een professioneel presentatiepakket. Zo komt je woning optimaal uit de verf. 

Bezichtigingsafspraken maken

Zodra de reacties op de advertenties binnenkomen, maken wij bezichtigingsafspraken met de serieuze geïnteresseerden. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe je ervoor kan zorgen dat je huis een optimale indruk maakt. Met vragenlijsten houden we bij wat de geïnteresseerden van het huis vinden. Zo maximaliseren we de kans dat we je huis verkopen in Uden of omgeving. Je kan op ieder moment in je digitale klantdossier kijken om de voortgang hiervan bij te houden.

De kunst van het onderhandelen

Natuurlijk heeft de koper belang bij een zo laag mogelijke prijs. Vaak wordt ook aan die zijde een makelaar ingezet die alle trucs uit de kast haalt bij het onderhandelen. Omdat wij aangesloten zijn bij het netwerk van Garantiemakelaars worden wij echter constant bijgeschoold en zijn we van de laatste ontwikkelingen en regelgeving op de hoogte. Bovendien hebben wij veel ervaring met huizen verkopen in Uden en omgeving. De onderhandeling worden dus scherp gevoerd, en wij slepen een gunstige prijs voor je uit het vuur. Natuurlijk word je hierbij netjes op de hoogte gehouden van alle vorderingen en bij beslissingen betrokken.

Neem contact met mij op Meer informatie